• Nikad kvalitetnije, nikad jeftinije, nikad jednostavnije

  • Luksuzna putovanja i destinacije nikad nisu bile bliže i pristupačnije

  • Ostvarite svoje snove, obiđite svijet sa nama

  • Sa nama je putovanje uvijek užitak

Jednostavno, brzo i efikasno rješavanje svih eventualnih promjena ili problema, i što je najvažnije, zadovoljni klijenti koji bez brige putuju u sigurnim rukama.

O nama

Brada Travel je osnovan 2003. godine kao jedna od prvih ARC-akreditovanih balkanskih putničkih agencija u sjevernoj americi. Agencija je specijalizirana za poslovna putovanja, egzotične odmore, uspješno se bavi pružanjem široke palete putničkih usluga, a posebno prodajom avio karata.

Glavni ured Brada Travel-a se nalazi u Rockville-u (savezna država Maryland), sa predstavništvima u Beogradu (Srb) i u Sarajevu (BiH). Ono što nas izdvaja od konkurencije je da Brada Travel ima sklopljene posebne ugovore sa brojnim svjetskim aviokompanijama i samim tim Vam može pružiti najniže cijene na tržištu. Naša prednost je također i izrazito profesionalna i ljubazna služba podrške, dostupna od 09:00 do 02:00, te konstantna briga o našim klijentima. Od momenta kada kupite avio kartu pa do samog povratka, mi Vam stojimo na raspolaganju. Trenutno smo jedina agencija koja Vam pruža tu vrstu podrške u svim većim europskim gradovima.

Šta ovo znači za Vas?

Sve nepredviđene situacije možete riješiti sa našim agentima na licu mjesta, bez međunarodnih poziva, frustracija ili čekanja.

Rezultat?

Jednostavno, brzo i efikasno rješavanje svih eventualnih promjena ili problema, i što je najvažnije, zadovoljni klijenti koji bez brige putuju u sigurnim rukama.